İskenderunspor 1967’de Ceza Şoku!

0
104

iskenderunspor 1967 (63)İskenderunspor 1967 kulübüne bir darbe de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’dan geldi. Derince Belediye maçında rakip oyuncuya yönelik, ciddi faul nedeniyle, Başaran Balcı’ya 2 resmi müsabakadan men cezası ile verildi. Aynı müsabakada İskenderunspor 1967 Kulübü İdarecisi Ömer Baysal’ın da rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 30 gün hak mahrumiyeti cezası ve 5.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

İDÇspor A2’de Üst Üste Aynı Hata

İskenderun Demir Çelikspor Kulübü A2 Ligi takımında da teknik heyet, aynı hatayı iki hafta üst üstte yaptı. Gaziantepspor maçının ardından evinde konuk ettiği Şanlıurfaspor maçında da cezalı futbolcu oynatması nedeni ile İDÇspor A2 takımı, 2-1 yenildiği maçta PFDK tarafından 3-0 hükmen mağlup sayıldı.

A2 Liginde mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor, geçtiğimiz hafta içerisinde evinde Şanlıurfaspor’u konuk etti. İDÇspor, karşılaşmanın ilk dakikasında öne geçmesine karşın ilk yarı bitmeden 2-1 mağlup duruma düştü. 90 dakika da Şanlıurfaspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Ancak, karşılaşmada cezalı futbolcu oynatıldığı tespit edilen İskenderun Demir Çelikspor, PFDK tarafından 3-0 hükmen mağlup sayıldı. Cezalı olduğu halde müsabakada oynayan Mazlum Öncel’e 4 resmi müsabakadan men cezası, Kulübü Teknik Sorumlusu Bedi Cabbas’ın da 4 resmi müsabakada, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

İskenderun Demir Çelikspor Kulübü, bir önceki Gaziantepspor maçında da aynı hatayı yaparak, Emre Bahar 4 maç, Kulüp İdarecisi Bekir Yardımcı da 60 gün hak mahrumiyeti ile cezalandırılmıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here