İskenderunspor 1967’de 4 Transfer!

0
92

Spor Toto 3. Ligdeki temsilcimiz İskenderunspor 1967’de transfer atağı başladı. İş adamı Nuri Üysen’in ciddi anlamda maddi destekleri sonucunda takıma ilk aşamada 4 oyuncunun transferi gerçekleştirildi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren takımın kamp yaptığı otele gelen İskenderunspor 1967 yönetimi, burada futbolcularla ve teknik heyetle bir araya geldi. Nuri Üysen, Müfit Tennioğlu ve Ömer Baysal’ın gerçekleştirdiği toplantıda, ikinci yarı itibariyle takımın mutlaka ligde kalması için yoğun çaba içerisinde bulunulacağı vurgulandı.

Yöneticiler, takıma yeni katılan Kaleci Çetin Doğan, Ön Libero Can Morgül ile Uğur Yanıkdemir ve Stoper Şevki Kapılı’nın transferlerin imza törenine de katıldılar. İmzaların atılmasının arından takıma bir konuşma yapan Komisyon Başkanı Nuri Üysen, bu takımın ligde kalması için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini ve bundan sonrada edeceklerini belirtti.

Bugüne kadar yapılan yanlışlar olduğunu kaydeden Üysen; “Futbolcuların kendi aralarında yaptığı yanlışlar biz yöneticileri çok ciddi üzdü. Biz yöneticilerin de zaman-zaman sizlere karşı sorunlarını giderememe konusunda eksikliklerimiz oldu ancak artık bunların hepsini bir kenarı bırakmak lazım. Bugün birlik ve beraberlik günü, siz gençlerin ekmek kapısının kapanmaması için tüm yönetim olarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Şu anda görüşme yaptığımız oyuncular var, onların da takıma gelmesiyle birlikte takım olarak müthiş bir çıkışa geçeceğimizi inanıyorum. Bu takıma güveni olmayanlar şimdiden bizden ayrılsınlar” açıklamasını yaptı.

İskenderunspor 1967 Basın Sözcüsü Müfit Tennioğlu ise yaptığı konuşmasında takımın güven içerisinde olması gerektiğini söyledi. İlk yarıyı çok kötü bir yerde tamamladıklarını hatırlayan Tennioğlu artık takım olgusu ile birlikte daha farklı bir İskenderunspor 1967 takımının ortaya çıkacağını belirtti. Bu arada takımın yardımcı antrenörlüğe ise Ispartaspor’dan İbrahim Derya Tutkun’un getirildiği kaydedildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here