İDÇspor Ümit Verdi!

0
76

Hazırlık Maçında Kırıkhanspor’u Gençlerin Golleri ile Mağlup Etti…

İkinci devre hazırlıklarını İsdemir Tesislerinde sürdüren kentimizin 2. Lig temsilcisi İskenderun Demir Çelikspor, dün evinde Kırıkhanspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmanın her iki yarısında atılan gollerle, maçın sonunda gülen taraf İskenderun Demir Çelikspor oldu. Sahadan 2-1 galip ayrılan ev sahibinin ilk golünü takıma yeni kazandırılan Eren kaydetti.

İskenderun 5 Temmuz Stadından 3. Lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor ile hazırlık maçı yapan Kırımızı-Lacivertli ekibimiz İskenderun Demir Çelikspor’un ortaya koyduğu futbol, ikinci devre için umut verdi. Maçın ilk yarısına her iki takımda tam kadro ile çıkarken, konuk ekip Kırıkhanspor karşılaşmanın 35. dakikasında Özgür’ün golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı da bu skor ile tamamlandı.

İkinci yarıda gençlerden kurulu bir kadro ile sahaya çıkan İskenderun Demir Çelikspor, skor üretmesini de bildi. İskenderun Demir Çelikspor’un devre arasında takıma kazandırdığı Eren, karşılaşmanın 64. dakikasında sahneye çıkarak skoru eşitledi: 1-1. Ev sahibi ekip İDÇspor karşılaşmanın 84. dakikasında ise Oğuz Burak ile 2-1 öne geçti. Karşılaşma bu skor ile son bulurken, özellikle gençlerin oynadığı futbol ikinci devre için ümit verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here