İskenderunspor 1967 Sil Baştan!

0
166

Toplam 10 Futbolcu İle Anlaştıklarını Belirten Kulüp Başkanı Nuri Üysen, İDÇspor İle Birleşme Sürecinde De Olumlu Gelişmeler Yaşandığını Söyledi. Takımın Seneye 2. Ligde Mücadele Edebileceğinin Sinyallerini Verdi.

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz İskenderunspor 1967 yönetimi, geniş katılımlı bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Briç Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Kulüp Başkanı Nuri Üysen, As Başkan Levent Yılmaz, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Müfit Tennioğlu, Mali İşlerden Sorumlu Sait Deniz ve Ahmet Öz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Uysal ve Mustafa Çöloğlu da toplantıda hazır bulundu.

Toplantıda ilk olarak geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen yemekle ilgili düşüncelerini dile getiren kulüp Başkanı Nuri Üysen; “Düzenlediğimiz yemek bizim açımızdan olumlu geçmiştir. Bu yemeğe sayın bakanımız oldukça uzun zaman ayırmıştır. Ve yemeğin sonunda sayın bakanımız ve valimizle birlikte almış olduğumuz karar iş adamlarımızdan ayrı-ayrı maddi destek isteme işidir! Oluşturulacak bir komisyon, Valimiz, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın da destekleriyle kentimizin takımı olan İskenderunspor 1967’ye maddi destek sağlayacaktır.

Bu arada gecede söylemeyi unuttuğumuz bir teşekkürü siz basın mensupları ve kamuoyunun önünde etmek istiyorum. Bugüne kadar kendi imkânlarıyla ve yönetimiyle takımı amatörden alıp 3. Lige çıkartan Sedat Uysal beye çok teşekkür ediyorum. Kendisi işlerinin yoğun olmasından dolayı başkanlıktan istifa etmişti ama yine yönetim kurulu üyesi olarak aramızda ve bizlere destek veriyor.

İskenderunspor 1967 komisyonu gerçekten bu takımın ligde kalabilmesi için çok ciddi çalışıyor. Geçtiğimiz hafta kamuoyuna da yansıdığı gibi 4 futbolcuyu renklerimize bağladık, ancak çalışmalarımız bitmedi. Geçtiğimiz aylarda tüm Türkiye’nin gündemine gelen telefon satma olayı vardı ve bu bizim için çok olumsuz bir hava yarattı. Devre arasında bu işi organize eden tüm futbolcularla yollarımızı ayırdık. Alınan 4 futbolcunun dışında takıma kaliteyi getirecek 6 futbolcuya da imza attırarak şu ana kadar 10 futbolcuyla anlaşma sağladık. İnşallah bu sezon İskenderunspor 1967 hak ettiği yere gelecek ve üçüncü ligde kalacak” açıklamasını yaptı.

İskenderunspor 1967 ile Demir Çelikspor’un birleşmesiyle ilgili sorulan soruya da cevap veren Üysen; “Ben kongrede de söylemiştim. Bizim amacımız İskenderun’u temsil edecek güçlü bir takımın ortaya çıkmasıydı. Geçtiğimiz hafta Ankara’da Cengiz Gül ile yaptığım görüşmede düşüncelerimizin aynen devam etiğini birbirimize deklare ettik. İskenderunspor 1967 Kulübü Başkanı olarak ben Nuri Üysen ve İskenderun Demir Çelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül iki takımın birleşmesi konusunda ciddi bir adımın atılmasına onay verdik. Bu yıl İskenderunspor 1967 3. Ligde kalacak, gelecek yıl ise 2. Ligde oynayacak, eğer bir aksilik çıkmazsa” dedi.

İskenderunspor 1967’de devre arasında, Mehmet Türk, Sercan avcı, Nureddin Ersoy, İzzet Kaya, Emre Yavuz, Ali İhsan Şahin, Gökhan Alaş, Onur Güdül, Yusuf Kaya takımdan ayrılmıştı.

Takıma yeni katılan transferlerin isimleri de şöyle oldu; Çetin Doğan-Kaleci, Şevki Kapılı-Stoper Sağbek, Can Morgül-Ön Libero, Uğur Yanık Demir-Sağ Açık, Ferhat Poyraz-Sol Bek (Adanaspor, Anderlecht Belçika), Sedat Dağ-Ön Libero Hatayspor, Gençlerbirliği, Hacettepe, Burak Seres, K.Hamam, Ankaraspor, Hatayspor, Ali Öztürk-Orta Saha, K.Hamam, Beşiktaş, Antalyaspor, Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu, Bozüyük, Balıkesir) Aykut Çift-Forvet (Gümüşhane, Samsunspor), Mehmet Akif Şerifoğlu (Hatayspor)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here