İskenderunspor 1967 İçin Kritik Hafta!

0
46

Kentimizi Spor Toto 2. ve 3. Ligde temsil eden temsilcilerimizden İDÇspor ile Hatayspor deplasmanda puan arayacakken, İskenderunspor 1967 ve Kırıkhanspor kendi sahalarında rakiplerini ağırlayacak. Bu hafta Mavi-Turunculu ekip için oldukça kritik geçecek.

Bir süredir kötü bir performans sergileyen İskenderunspor 1967’de yaşanan kan değişikliği bazı beklentileri de beraberinde getirdi. Haftalardır 3 puana hasret kalan ve ligin dibine demir atan temsilcimiz bu hafta evinde oynayacağı Kilimli Belediyespor maçından mutlak galibiyet bekliyor. Bu maç için İskenderun halkına ve tüm sporseverlere çağrıda bulunan Teknik Direktör Ali Gülmez; “Bu maçı kendi adımıza dönüm noktası olarak görüyoruz ve takıma gönül verenlerin sahada bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz” diyerek destek çağrısında bulundu.

2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz İDÇspor’da bu hafta sonu deplasmanda Tokatspor ile karşılaşacak. Kırmızı-Lacivertli ekip, Tokatspor karşısına Denizlispor maçında sakatlanan İbrahim Eren, Erkin Keskin ve arka adalesinde yırtık tespit edilen Mert Sonay ile birlikte Kızılcahamam maçında sakatlanan ve 70. dakikada oyundan alınan kaptan Salih Kardeşgiden’den yoksun olarak çıkacak.

Hatayspor ise yine deplasmanda Ünyespor’a konuk olacak. Hücumdaki etkili isimlerinden Ömer Bozan’ın sarı kart cezalısı olması moralleri bozarken, Bordo-Beyazlı camiada Ünye deplasmanından galibiyet ve 3 puanla dönülmesi bekleniyor. Bu arada cezalı Ömer Ordu’ya götürülmedi.

3. Ligdeki diğer temsilcimiz Kırıkhanspor ise sahasında Beşikdüzüspor’u ağırlayacak. Son haftalarda başarılı sonuçlara imza atan Sarı-Lacivertlilerde, bu maçtan da galibiyetle ayrılmak tek hedef olarak belirlendi. Temsilcilerimizin bu haftaki programı şöyle açıklandı;

Tokatspor-İskenderun Demir Çelikspor

9 Aralık 2012 Pazar Saat: 13.30

Gaziosmanpaşa Stadı

Serkan Tokat, Selçuk Yılmaz, Çağlar Mehmet Uludağ

Ünyespor-Hatayspor

9 Aralık 2012 Pazar Saat: 13.30

Ünye İlçe Stadı

Sinan Cem İyihuylu, Bora Aladağ, Mehmet Fırat Darcan

Kırıkhanspor-Beşikdüzüspor

9 Aralık 2012 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Ali Köse, Mustafa Canker, Sermet Toktaş

İskenderunspor 1967-Kilimli Belediyespor

9 Aralık 2012 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Özgür Aygün, Ahmet Şanslı, Ahmet Alemdar

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here