İçme Suyu Şebeke Yenileme Çalışması Devam Ediyor

0
102

Ductill içme suyu şebeke yenileme inşaatı çalışmaları kapsamında, şehir merkezinin mahallelerinin de arasında bulunduğu 15 mahalleye Aslantaş suyunu dağıtacak olan ductil içme suyu şebeke ana boru döşenme çalışması sürüyor.

Ductil içme suyu şebeke döşenme çalışması büyük bir hızla devam ederken, E-5 karayolu boyunca, Prof. Muammer Aksoy caddesi üzerinde şebeke ana boru döşenme çalışması da yapılıyor.

İskenderun’un Modernevler, Yunusemre, Sakarya, Muradiye, Dumlupınar, Pınarbaşı mahalleleri ile (şehir merkezi) Pirireis, Cumhuriyet, Barbaros, Süleymaniye, Savaş, Hürriyet, Çay, Kurtuluş, Yenişehir mahallelerine Aslantaş suyunu dağıtacak olan ductil şebeke ana borusu döşeniyor.

İsmet İnönü Meydanı E-5 karayolu boyunca süratle yapılan çalışma kapsamında, bu mahallelere Aslantaş suyunu dağıtacak olan (1000, 800, 700, 500, 400 milimetre çaplarındaki) ductil şebeke ana borusu döşeme çalışması yapılıyor.

Ductil içme suyu şebeke borusu döşenme çalışması İsmet İnönü, Numune ve Pınarbaşı mahallelerinde tamamlandı.

Mustafa Kemal, Gürsel ve Meydan mahallelerinde aralıksız devam eden ductil içme suyu şebeke döşenme çalışması da son aşamaya geldi. Bu mahallelerde ductil içme suyu şebeke borusu döşenme çalışmanın tamamlanmasıyla, şehir merkezine girilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here