İskenderun’da Yine Silahlı Kavga

0
504

silahlı kavga1Yelkenli çarşıdaki bir kafeteryada arkadaşlarıyla oturan bir kişi iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan genç telefonla yakınlarını arayarak “beni vurdular” diye feryat etti.

Alınan bilgilere göre; olay saat 18.00 sıralarında, belediye eski nikah salonu karşısındaki Yelkenli çarşıdaki bir kafeteryada yaşandı. İddialara göre M.Ö. isimli kişi kafeteryada arkadaşlarıyla çay içiyordu. Bu sırada yaklaşan iki kişiden biri silahı ile 6 el ateş etti. Kurşunların bacağına isabet ettiği M.Ö yaralanırken saldırganlar olay yerinden kaçtılar.

Art arda silah seslerinin duyulması ile kafeteryada oturan vatandaşlarda bulundukları yerleri panikle terk ettiler. Çay içtiği esnada ayağından yaralanan M.Ö., yerde yatarken cep telefonu ile bir yakınını arayarak ayağından vurulduğunu söyledi. Yaralı vatandaş, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, görgü tanıklarının beyanı üzerine yaptığı araştırmada tariflere uyan iki şüpheliyi göz altına aldı. Olayın neden meydana geldiği ise araştırılıyor.

Önceki günlerde İskenderun Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yaşanan bir tartışma da silahlı kavgaya dönüşmüştü. Olayda bir kişi yaralanırken polis kavgaya karışan çok sayıda kişiyi gözaltına almış ve olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here