“İskenderun’a Değer Katacak Her Türlü Proje İçin El Birliği ile Çalışabiliriz”

0
113

Kaymakam Soytürk, İTSO’yu Ziyaret Etti

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nı ziyaret etti. İTSO yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e, İTSO yönetiminden bölgedeki son gelişmeler hakkında bilgiler verildi. Son ekonomik gelişmelerin de görüşüldüğü toplantıya İskenderun OSB Başkanı Fatih Tosyalı da katıldı.

Ziyaretten ötürü Kaymakam Soytürk’e teşekkürlerini ileten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Hatay’ın ihracattaki durumu, Suriye’de yaşanan son gelişmeler, sınır ticareti, Demir-Çelik ve filtre sektörü, Liman ve lojistik konuları, Hassa Tünel projesi başta olmak üzere şehrin genel durumu hakkında bilgiler aktardı.

İskenderun’un sorunları ve çözüm önerileri hakkında sık-sık bir araya gelinmesinin büyük önem arz ettiğini kaydeden Kaymakam Recep Soytürk de; “Zaman-zaman bir araya gelerek, İskenderun’un sorunları ve çözüm önerileri hakkında neler yapılması gerekiyorsa bu konularda fikir alış verişinde bulunabiliriz. İskenderun’a değer katacak her türlü proje için el birliği ile çalışabiliriz. Yeter ki memleketimize faydalı işler yapalım.

Bölgemiz ve özellikle İskenderun, coğrafi yapısı nedeniyle önemli bir konuma sahip, Demir-Çelik sektörü başta olmak üzere, Filtre, Liman ve Lojistik konuları bölge ekonomimiz için çok önem arz etmektedir. Ekonomideki bu gelişmeleri yakından takip etmek ve son gelişmeleri sizlerden almak için ziyaret edeyim dedim. Ziyaretten ötürü ve verdiğiniz bilgilerden dolayı İTSO Yönetimine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu ve İTSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here