İskenderun’a Birlikte Hizmet Edelim!

0
41

itso-oda başkanları1İTSO Üyeleri ve Esnaf Oda Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetim kurulu üyeleri, Esnaf Odaları Birliğine hem iadeyi ziyaret hem de Ahilik haftası münasebetiyle dün nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette İskenderun için fikir alış verişinde bulunuldu. Burada konuşan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “İskenderun’a değer katacak her şeyde bir olmalıyız” derken, kendilerinin buna hazır olduklarını belirtti.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette İskenderun için neler yapılabilir konusu ele alındı. Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Uğur Fırat; “Kardeş kuruluşumuz olarak gördüğümüz İTSO’nun bu ziyareti bizi onurlandırmıştır. İskenderun’un menfaatine yapılacak olan her türlü etkinliklerde yanınızda olacağımızı belirtmek isterim. Artık İskenderun için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum. Esnaf Odaları olarak bizler her zaman yanınızdayız” dedi.

itso-oda başkanları2

Güç Birliği Oluşturmalıyız

İskenderun için oluşturulacak güç birliği noktasında birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesinin kent yararına olacağı kanısını taşıdığını söyleyen İTSO Başkanı Yılmaz da; “Göreve geldiğimiz günden bu yana odamıza gösterilen ilgi ve alaka nedeniyle çok sık ziyaretler oldu. Bizlerde oda olarak iadeyi ziyaretlere başladık ve ilk ziyaretlerimizi de size gerçekleştirdik. Bu ziyaretimizin Ahilik haftasına gelmesi de ayrıca bizim için sevdirici oldu. Ahilik haftanızı kutluyoruz.

Göreve geldiğimiz günden bu yana gerçekleştirmek istediğimiz projeleri yerine getirme noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda İskenderun Esnaf Odalarındaki samimi birliktelik beni çok mutlu etti. Esnaf Birliği ve İTSO olarak İskenderun için yapılacak hizmetlerde güç birliği oluşturabiliriz. Bundan sonraki süreci birlikte yönetelim ve İskenderun’a birlikte hizmet edelim. Birlik içerisinde İskenderun için yapılacak hizmetlerde kimse önümüzde duramaz” dedi.

İTSO Başkanı Yılmaz, yönetim olarak şuanda üzerlerinde durdukları otoyoldan sanayi sitesine giriş-çıkış ve de 15 yıldır atıl durumda bulunan kent merkezindeki Karayolunun yerinin fuar alanı olarak kullanılması konusunda de destek istedi. Esnaf Odaları da bu konuda destek olmaya hazır olduklarını belirttiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here