İskenderun Takımına Sahip Çık!

0
374

körfez iskenderunspor17Yarın İskenderun 5 Temmuz Stadında Eyüpspor’u konuk edecek olan Körfez İskenderunspor’a destek olma çağrılarını yineleyen Kızıl Körfez Taraftar Grubu Liderleri Amigo Nihat ve Amigo Metin, kentin işlek cadde ve sokaklarına afişler astılar.

Kader maçı niteliği taşıyan Eyüpspor karşısında ligde kalmak için mutlak galip gelmesi gereken kentimizin Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Körfez İskenderunspor’a destek için seferberlik başlatıldı. Stadı geçmiş yıllardaki gibi ful doldurmak için gecelerini gündüzlerine katan Kızıl Körfez Taraftarı Liderleri Amigo Nihat ve Metin, kenti işlek cadde ve sokaklarına afişler astılar.

Amigo Nihat; “Takıma verilecek destek ile bizim gibi ligde kalma mücadelesi veren rakibimiz Eyüp Spor’u devirerek, gülen taraf biz olmak istiyoruz. Takım oyuncuları bu maçı alacaklarına inanıyorlar. Biz İskenderunlular olarak da inancımızı gösterebilmek için yarın İskenderun 5 Temmuz Stadını şölen yerine dönüştürelim ve takımımızın yanında olduğunuz gösterelim” diye konuştu. Nihat takıma sahip çıkma adına yarın herkesin stattaki yerini almasını da istedi.

Öte yandan, ligde şampiyonluk şansını sürdüren 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor ise yarın deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak. Hatayspor, İstanbul’da oynanacak karşılaşmadan galip gelip, Giresunspor’un yenilmesini, Göztepe’nin ise puan kaybetmesini bekleyecek. Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, yaptığı açıklamada tüm hedeflerinin İstanbul deplasmanında Sarıyer ile oynanacak maçta galip gelmek olduğuna işaret ederek; “Teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyorum. Sarıyer maçını kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Hatayspor olarak kadro kalitemizle gerek direkt olarak, gerekse play-off’tan PTT 1. Ligine yükselmek için son maçın son saniyesine kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu. 2. Ligdeki temsilcilerimizin kritik haftadaki programları şöyle olacak.

İskenderun Demir Çelikspor-Eyüpspor

11 Mayıs 2014 Pazar Saat: 15.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Deniz Çoban, Oğuz Terzi, Aydın Karsavuran

Sarıyer-Hatayspor

11 Mayıs 2014 Pazar Saat: 15.30

Yusuf Ziya Öniş Stadı

Abdulkadir Bitigen, Mustafa Arıöz, Suha Adıyaman

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here