İskenderun OSB Genel Kurulu Yapıldı

0
294

Başkan Fatih Tosyalı Güven Tazeledi!

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetimi Olağan Genel Kurulunu yaptı. Yapılan genel kurul sonunda Başkan Fatih Tosyalı, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

İskenderun OSB’nin olağan genel kurul toplantısı, geçtiğimiz hafta sonu OSB İdare Binası’nda yapıldı. İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ın katıldığı genel kurulda bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı, faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi. Tosyalı, alt ve üst yapı faaliyetleri, çevresel faaliyetler ve idari faaliyetler olarak bölümler halinde yapılan çalışmaları anlattı.

Tek liste ile gidilen seçimler sonucu Fatih Tosyalı yeniden başkan seçilirken, yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Başkan Yardımcı Osman Gözükara, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Keseroğlu, Sedat Uysal ve Mustafa Kahraman.

OSB Başkanı Tosyalı, genel kurul sonunda tebrikleri kabul etti ve toplantıya katılanlarla hatıra fotoğrafları çekildi. Genel Kurula son bölümde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri de katılım göstererek Başkan Tosyalı ve yeni yönetimini tebrik etti.  (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here