İskenderun Lisesi Satranç’ta Bende Varım Dedi!

0
235

iskenderun lisesi1Denizciler Belediyesinin düzenlediği satranç turnuvasında ilk 10’a İskenderun Anadolu Lisesinden iki öğrenci girdi. Elde edilen bu başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren okulun Matematik Öğretmenlerinden Fikret Özger, öğrencilerinden önümüzdeki turnuvalarda daha büyük başarılar beklediğini belirtti.

Uzun bir aradan sonra satranç bölümünde de bende varım diyen İskenderun Anadolu Lisesinin öğrencileri, Denizciler Belediyesinin düzenlemiş olduğu okullar arası satranç turnuvasında ilk 10’a iki öğrenciyle girmeyi başardı.

Elde edilen bu başarıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren İskenderun Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Fikret Özger, öğrencilerinden 10/B sınıfından Nurettin Şanlı’nın 4’cü, 11/J sınıfından Baran Can Siret’in de 10’cu olduğunu söyledi. Özger, önümüzdeki aylarda düzenlenecek turnuvalarda hedeflerini yüksek olduğunu, öğrencilerinden daha büyük başarılar beklediğini ifade etti.

İskenderun Anadolu Lisesinin Avrupa’nın 5 farklı ülkesinden yürütmekte olduğu “Çevre” konulu bir Comenius projesi olduğundan da söz eden Özger, 25 Mayıs 2014 tarihinde Almanya, İtalya, İspanya, Macaristan ve Romanya’daki okullardan yaklaşık 25-40 öğretmen ve öğrencinin İskenderun Anadolu Lisesinin konuğu olarak bir hafta misafir edileceğini de hatırlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here