Hatayspor Adım-Adım Başarıya!

0
76

hatayspor45Ergin; “Zirveye Çıkmak Zordur Fakat Ondan da Zoru Zirvede Kalmaktır”

Antakya Meclis Kültür Merkezi Özsüt’te gerçekleştirilen haftalık basın toplantısında Hatayspor’un, ligdeki hedeflerine adım-adım yürüdüğü belirtildi. Toplantıya katılan Hatayspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, futbolculardan Taylan Eliaçık ve Emre Özkurt, burada basının sorularına da yanıt verdiler.

Hatayspor 2. Başkanı Ergin, Hatayspor’u daha da güzel günlerin beklediğini ve hiçbir başarının tesadüf olmadığının altını çizerek; “İnancın zaferi tabelaya yansıyacaktır. Hatayspor’un en büyük hazinesi, Hataylı olan hocamız Ahmet Taşyürek ve altın değerindeki 24 futbolcumuzdur. Zirveye çıkmak zordur fakat ondan da zoru zirvede kalmaktır. Hatayspor için güzel günler seri galibiyetler devam ediyor. Her maça final gözüyle bakıyoruz. Basamakları teker-teker çıkıyoruz. Taraftarlarımızın takıma desteği her geçen gün daha da artıyor.

Hatayspor’a destekler de devam ediyor. Çankırı deplasmanında takımın tüm giderlerini Antakyalı işadamı İbrahim Seyfettinoğlu karşıladı. Ona da buradan teşekkür ediyoruz. Hatayspor’un bugünlere gelmesindeki en büyük pay sahibi başkanımız Jan Baram’dır. Adeta ateşten gömlek giyerek Hatayspor’u maddi ve manevi tüm gereksinimlerini karşılayan Jan Baram’a artık desteklerde gelmeye başladı.

Önümüzdeki hafta oynanacak olan Giresunspor maçı masraflarını eski başkanlardan Hikmet Çinçin üstlendi. ATSO yönetimi ve Hikmet Çinçin’e teşekkür ediyoruz. Hikmet Çinçin’in Hatayspor’a desteği devam ediyor. Aynı desteği Antakya Ticaret Borsası’ndan da bekliyoruz” dedi.

Taşyüğrek; “Rehavete Kapılmamalıyız!”

Hatayspor’un en yakın takipçisi ile arasında bulunan 6 puanlık fark nedeniyle rakipleri üzerinde psikolojik baskı kurduğunu belirten Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek ise temkinli, konuşarak; “Çankırıspor maçında konsantrasyon eksikliği yaşadık. Bunu biz Tokat maçında, Pendik maçında da hissettik. Maçın ilk dakikalarında golü yedik, ama mücadeleyi bırakmayarak galip gelmesini bildik. Biz geçen maçları unutup önümüzdeki maçlara bakmamız lazım. Bunu yapamazsak yenik duruma düşen biz oluruz. Şu anda Kartal maçından başka bir şey düşünmüyoruz. İlk devrenin bitimine daha üç maç var. Şimdiden rehavete kapılmadan yolumuza emin adımlarla devam etmeliyiz. Taraftarlarımızdan Kartal ile oynayacağımız maçta daha fazla destek bekliyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here