İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit; “Hep Beraber Dik Olacağız, Türkiye Olacağız”

0
150

kaymakam özyiğit (5)İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, 20 Ağustos 2016 Cumartesi günü akşam saatlerinde Gaziantep İli Şahinbey İlçesinde yapılan bir düğüne gerçekleştirilen menfur bombalı terör saldırısına yönelik taziye mesajı yayınladı.

Yaşanan saldırıdan dolayı derin üzüntü ve acı içerisinde olduklarını ifade eden Kaymakam Özyiğit; “Ülkemiz ve aziz milletimizin birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularını bozarak, ülkemizin yakalamış olduğu kalkınma ve gelişme trendini sekteye uğratmak ve halkımız üzerinde korku/kaygı havası oluşturmak için gerçekleştirilen bu hain saldırıları ve saldırıyı düzenleyenleri nefretle kınıyoruz. Yıkıcı ve bölücü mihraklar, bu ve benzeri saldırılarla Türkiye Cumhuriyeti ve aziz milletimiz üzerindeki kirli emellerine asla ulaşamayacaklardır. 

Son günlerdeki saldırılar, milletin şanlı 15 Temmuz destanına ve arkasından gerçekleştirdiği demokrasi nöbetlerine karşı yapılmış bir misilleme olduğu aşikârdır. Kin ve nefret oluşturmaya çalışan, halkımızın birlik ve beraberliğine gölge düşürmeye çalışan provokatörlere ve asılsız haberlere asla itibar edilmemeli ve Yeni Türkiye’nin oluşumunu sekteye uğratacak hain girişimlere karşı birlik ve beraberliğimizden, bölünmez bütünlüğümüzden asla taviz verilmemelidir.

Aziz milletimiz şunu bilmelidir ki; Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi en iyi şekilde yönetmenin ve temsil etmenin mücadelesini vermekte ve Anayasanın verdiği yetkileri, ülkenin ve milletin çıkarları doğrultusunda sonuna kadar kullanmaktan çekinmemektedir. Bizlerde bu bilinç ve düsturla hareket ederek, Ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması açısından birlik ve beraberlik içerisinde azim ve gayret ile çalışacağız. Hep beraber dik olacağız, diri olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız ve Türkiye olacağız.

Bu hain saldırıları gerçekleştirenlerin ve gerçekleştirilmesinde rolü olanların yüce Türk Adaleti önünde hesap vereceklerinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar niyaz ediyorum. Aziz Milletimizin ve Gazi şehrimizin başı sağ olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here