İskenderun Kantinciler Derneği Kuruluyor

0
65

kantinciler derneği1İskenderun’da bulunan tüm okulların kantincileri bir araya gelerek İskenderun Kantinciler Derneği’ni kuruyorlar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her gün sattıkları gıdalarla hizmet eden kantinciler, dernekleşerek bu hizmetin çok daha mükemmel hale getirilmesini de sağlayacaklarını bildirdiler. Kuruluş dilekçesini veren İskenderun Kantinciler Derneği’nin geçici yönetim kurulu Başkanlığına da Taner Ömeroğlu getirildi.

İskenderun Kantinciler Derneği üyeleriyle bir araya gelen Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun, kuruluşu kutladılar.

kantinciler derneği2

İskenderun Esnaf Odaları Toplantı Salonunda bir konuşma yapan Karasayar, özellikle okul kantinciliğinin çok hassas bir meslek olduğunu, hijyen başta olmak üzere birçok kurala çok dikkat etmek gerektiğini belirterek, dernek çalışmasını kutladı. Karasayar, ayrıca seçim çalışmalarından da söz etti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise konuşmasında, bu meslek grubunun bir araya gelmesinin güzel bir gelişme olduğunu belirterek; “Çok daha iyiye, güzele gitmenin yolu, güç birliğinden geçer. Sizi kutluyorum” dedi.

İskenderun Kantinciler Derneğinin geçici Başkanı Taner Ömeroğlu da kendileriyle beraber olan tüm konuklarına teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here