CHP’li Adaylar Samandağ’da Esnafı Gezdi

0
134

chp-samandağ1Genel seçim çalışmalarını hızlandıran Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samandağ İlçe Teşkilatı, seçim çalışmaları çerçevesinde Hatay milletvekili adaylarının da katılımıyla ilçe esnafını ziyaret etti. Bu ziyaret etkinliği miting havasında gerçekleşti.

CHP Samandağ İlçe Teşkilatının önderliğinde yapılan esnaf ziyaretine, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Kadın Danışma Merkezi Gönüllü Çalışanı Aktivist Hülya Nehir, CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Milletvekili adaylarından Serkan Topal, Hilmi Yarayıcı, Dr. Riyat Kırmızıoğlu, parti yöneticileri, parti üyeleri, gönüllüler ile kalabalık halk topluluğu katıldı.

chp-samandağ2

Samandağ Çarşı Esnafı, CHP’nin milletvekili adaylarını sevgiyle karşılayarak bağrına bastı. Bu ziyaretler sırasında görüşlerini açıklayan esnaf vatandaşlardan bazıları AKP’nin iktidarının düşürülmesi ve CHP’nin iktidara gelmesi gerektiğini belirttiler.

Esnaf ziyareti sırasında atılan slogan ve söylenen türkülerle adeta bir miting havası yaşanırken, Samandağ ilçesinin Genel Seçimlerde CHP’ye büyük destek vereceği de şimdiden anlaşılmış oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here