İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Bayramı Kutladı

0
276

bayram-igc2İGC Başkanı Cıncık; “Ben Değil Biz Olacağız”

İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde bayramlaşma programı düzenlendi. Bayram kutlamasına İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı Şehmus Aslan, yeni başkanı Veysel Cıncık ve çok sayıda basın mensubu katılırken bayramlaşma programını öğrenen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan da, İskenderunlu Gazetecileri yalnız bırakmadı.

bayram-igc1

İGC Basın Merkezi’ne gelen Altan, tüm gazetecilerle sıcak bir şekilde bayramlaştı. İGC Başkanı Veysel Cıncık, bu ziyaretin gazetecileri çok memnun ettiğini söyledi. Uzun bir süre Basın Merkezi’nde kalan Payas Belediye Başkanı Altan, gazetecilerle sohbet etti. Yapılan çalışmaları da anlatan Altan, “Gelecek için ne düşünüyorsunuz?” sorusuna; “Şu anda çok önemli bir görevim var. Bana çok güvenen Payas halkının sorunlarını çözmek için o makamdayım. Şu an sadece bununla meşgulüm. Seçimlere doğru, bu sorunuzu cevaplarım” dedi.

bayram-igc3

Altan, sıcak sohbetinde Payas’ın ilçe olmasının hikayesini de anlattı. Ziyaret için teşekkürlerini uğurlama sırasında da yineleyen İGC Başkanı Cıncık; “Gazeteciler olarak sizi çok seviyoruz. Dobra konuşuyorsunuz” dedi.

Kısa bir konuşma yapan Cıncık; “31 Ekim’de bir yılımız doluyor, başımızı önümüze eğecek bir yanlışımız olmadı. Yapılmış bir binanın üstüne bir oda daha koymak için elimizden geleni yapacağız. Bizim cemiyet olarak yapmamız gereken tek şey birlikteliktir. Biz birlikteliğimizi çok net bir şekilde kamuoyuna gösterirsek bizim önümüzde hiçbir güç olmaz. Ben değil biz olacağız” dedi.

Daha sonra toplu fotoğraf çekildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here