İskenderun Gazete Ailesinden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

0
19

İskenderun Gazetesi Ailesi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında yerel ve genel güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve bir önceki dönem İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli ve yayın ekibi Başkanı Yılmaz’a, İTSO Başkanlığı görevine yeniden seçilmesinin ardından nezaket ziyareti gerçekleştirdi ve başarı dileğinde bulundu.

Nezaket ziyaretinde Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli’nin yanı sıra Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli, Sayfa Editörü ve Muhabir Helga Terbiyeli ile Köşe Yazarlarından Yasemin Tümkaya hazır bulundu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul sonunda yeniden İTSO Başkanlığına seçilen Levent Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileten İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, bir önceki dönemde olduğu gibi Levent Yılmaz Başkan’ın yine başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını kaydetti.

Rızkullah Terbiyeli ve İskenderun Gazetesi yayın ekibini nezaketle karışlayan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da ziyaretten ötürü memnuiyetini dile getirdi. Sohbet sırasında yerel ve genel güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, Başkan Yılmaz İTSO’nun İskenderun ve bölgemiz adına her türlü projede lokomotif olduğunu ve bundan sonra da olmaya devam edeceğini kaydetti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here