İskenderun FK, İkinci Yarıya Antalya’da Hazırlanacak

0
58

misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübünün ikinci yarıya, Antalya Belek Limak Atlantis Oteldeki kamp çalışmaları ile hazırlanacak.

Yönetim Kurulu Üyesi Bedi Cabbas’ın kafile başkanlığını yaptığı İskenderun Futbol Kulübü futbolcuları, önceki gün sabah saatlerinde vardığı Antalya’da akşam üzeri tesislerde yardımcı antrenör Zeyni Özdemir nezaretinde ilk çalışmasını yaptı. Turuncu-Mavililer 16 günlük kamp çalışması esnasında bazı takımlarla da özel karşılaşma yapacak.

Beş Ayrılık Yaşandı

Öte yandan, Kulüp Başkanı Abdulaziz Yıldız, 5 futbolcu ile yolları ayırdıklarını ve 5-6 futbolcuyu da renklerine bağlayacaklarını söyledi.

Başkan Yıldız, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Takımımızı daha iyi yerlere taşıyabilmek amacıyla sezon başından bu yana formamızı giyen 5 futbolcumuz ile yollarımızı ayırdık. 10 futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor. Bunlardan 5-6 tanesini renklerimize bağlamayı hedefliyoruz. Takımımız ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da kamp yaparak sürdürecek. 16 günlük kamp çalışmalarına prensipte anlaştığımız futbolcuları da davet ettik” dedi.

İskenderun Futbol Kulübünde, Cengizhan Avcı, Yeldar Yamaç, Murat Şimşek, Engin Berk Nebioğlu ve Buğra Temel ile yolların ayrıldığı da açıklandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here