İskenderun Emniyetinden Operasyon!

0
104

emniyet operasyon1İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüce; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülüyor.

Bu doğrultuda; 18 Ocak 2017 günü Asayiş Büro Emirliği ekiplerince, eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirilerek, 4207 – 4733 – 1072 Sayılı Kanun maddelerini ihlal eden, 20 ayrı işyerinden 17 adet sigaramatik aletine el koyulurken, el koyulan malzemeler içerisinden toplam 2.066 TL para, çeşitli markalarda olmak üzere 79 paket sigara ele geçirilip 17 kişiye de şüpheli olarak işlem yapıldığı bildirildi.

İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarınca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilirken, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmaların aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam edeceği kaydedildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here