Çevre ve Halk Sağlığı HBB ile Güvende

0
69

çevre sağlığı1Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), vatandaşların temiz, sağlıklı ve güvenli bir kentte kaliteli bir hayat sürdürmeleri için gerekli tüm önlemleri almaya devam ediyor.

Hatay halkının sağlıklı yaşamına katkı sunan HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelindeki büyük ölçekli sanayi tesislerinde yaptığı denetimlere bir yenisini daha ekledi.

Vatandaşlardan gelen talep ve önerilere kulak vererek rutin denetim çalışmalarını sıklaştıran HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı Çevre Denetim Ekibi’nin son durağı sanayi kuruluşlarının yoğun olarak bulunduğu İskenderun-Dörtyol-Payas bölgesi oldu.

Bu bölgedeki sanayi tesislerini inceleyen ekipler, tesislerde kullanılan malzemelerden üretilen ürünlerin çevreye vereceği etkiye kadar birçok başlığı denetledi. Ekipler ayrıca gerekli gördükleri eksiklikler konusunda tesis yetkililerine gerekli uyarılarda bulundu.

Bölgedeki sanayi tesislerinin yanı sıra vatandaşların isteklerine hassasiyetle eğilerek çevre incelemesinde bulunan Çevre Denetim Ekibi, çevreye zarar verebilecek olumsuz durumları tespit ederek gerekli önlemleri aldı.

Halk sağlığını ön planda tutan hizmet anlayışıyla rutin denetimlerine devam eden HBB ekipleri, halk ve çevre sağlığını güvence altına alacak çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini belirtti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here