İskenderun Belediyespor Yeni Sezon İçin Sahaya İndi

0
120

Bu yıl, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan İskenderun Belediyespor, yeni sezon öncesinde Karayılan Mahallesi Belediye Spor Tesislerinde ilk idmanını yaparak taraftarlarıyla buluştu. Turuncu-Mavili ekip çalışmalarını bir süre İskenderun’da sürdürecek daha sonra sezon öncesi hazırlık kampı için Nevşehir’e gidecek.

Teknik Direktörlük görevini Mehmet Kurt, yardımcılıklarını da Zeyni Özdemir ile Kenan Kurt’un yaptığı İskenderun Belediyespor, yeni sezon öncesinde topbaşı yaptı. Eski ve yeni futbolcuların kısa bir zaman olmasına rağmen bir birleriyle kaynaşmaları dikkatlerden kaçmazken, antrenman öncesi İskenderun Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Kurt, futbolcularla kısa bir toplantı yaparak ligin önemine değindi.

Kulüp Başkanı Levent Duman’dan Teşekkür

Sezonun ilk idmanı öncesinde, İskenderun Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Duman, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Ligin yeni ekiplerinden biriyiz. İmkanlarımız dahilinde iyi bir kadro kurduğumuza inanıyoruz. Bölgemizin sporseverlerinin desteğiyle ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Bizlere her türlü desteği veren İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e, Belediye Meclis Üyelerimize, Belediyemiz Daire Müdürlerine ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Turuncu-Mavililer Kamp İçin Nevşehir’e Gidecek

Çalışmalarını bir süre kentte sürdürecek olan Turuncu-Mavili ekip İskenderun Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmalarını ise 23 Ağustos Perşembe gününden itibaren Nevşehir Mustafa Otel Tesislerinde sürdürecek. İskenderun temsilcisi, Nevşehir kampı esnasında 4 hazırlık karşılaşması yapacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here