İskenderun Belediyespor BAL’a Göz Kırpıyor

0
163

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginin son haftasında müsabakalar bol gollü geçiyor. Zirveye oynayan takımlardan İskenderun Belediyespor, 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Sümerspor’u 5-0 yendi.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Ali Bezgin, Ahmet Deveci ile Münir Dadı’nın yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediyespor’a farklı galibiyet getiren golleri 1. dakikada Murat Deliveli, 40. dakikada Burak Ergen, 44. dakikada Osman Eroğlu, 1’i penaltıdan olmak üzere 61 ve 76. dakikalarda Oğuzhan Demirdelen attı.

Alınan bu sonucun ardından İskenderun Belediyespor, puanını 28’e çıkartırken, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in önümüzdeki sezonda, takımı Bölgesel Amatör Ligde görmek için çalışma başlatması da camiada ayrı bir sevinç yarattı.

Arsuz Gözcülerspor: 3 Armutluspor: 3

Öte yandan grubun diğer önemli maçında Arsuz Gözcülerspor, Armutluspor ile 3-3 berabere kaldı. Osman Kozan, Onur Parlak ile M. Burak Zengin’in yönettiği karşılaşmada Aruz temsilcisinin gollerini Kerem, Güven ile İlkkan atarken, Armutluspor’un gollerini ise Soner, Yusuf ile Kerim kaydetti.

Hatay Amatör Küme Süper Liginde haftanın diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar ise şöyle oldu: Defne 2013 Spor: 4- Karaağaçspor: 2, Yayladağıspor: 1- Reyhanlı Belediyespor: 1, Ekincispor: 3- Serinyolspor:0 (Hükmen).