“Hepiniz Eşit Değerdesiniz, Çok Çalışan Formayı Kapar”

0
128

Arsuz Karaağaçspor 1967’nin Çiçeği Burnunda Yeni Teknik Direktörü Bilal Özdemir’den Futbolcularına Mesaj; “Hepiniz Eşit Değerdesiniz, Çok Çalışan Formayı Kapar”

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Güney temsilcisi Arsuz Karaağaçspor 1967’nin yönetimi tarafından Teknik Direktörlüğe getirilen Bilal Özdemir, hafta sonunda yapılacak olan Kilis Belediyespor maçı öncesinde yaptırdığı ilk idman öncesinde futbolcularla tanıştı ve ardından da uyarılarda bulundu.

Sportif Direktör Hıdır Özdemir ile birlikte ilk idmanına çıkan çiçeği burnunda yeni Teknik Direktör Bilal Özdemir, antrenman öncesinde futbolcularla tanıştı. Teknik Direktör Bilal Özdemir, daha sonra futbolcularla yaptığı toplantıda; “Geçmişi unutarak yeni bir sayfa açıyoruz. Her şeyden önce ekmeğimize sahip çıkmak zorundayız. Bir birimize saygı gösterdiğimiz sürece başarıyı yakalarız. Disiplinin olmadığı bir yerde başarı da olmaz. Her ortamda takım olduğumuzu göstermeliyiz. Önümüzde zorlu bir Kilis Belediyespor karşılaşması var. Puan kayıplarına tahammülümüz yoktur. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Kadromuzda bulunan hepiniz bizim yanımızda eşitsiniz. Antrenmanlarda çok çalışan formayı kapar” dedi.