İskenderun Belediye Gençlikspor Zirveden Kopmuyor

0
122

iskenderun bldspor4Turuncu-Mavili Ekip, Bu Hafta Oynayacağı Gözcülerspor Maçına Hazırlanıyor…

Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden İskenderun Belediye Gençlikspor zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Turuncu-Mavili ekibin, zorlu şampiyonluk yolunda, bu haftaki rakibi ise Gözcülerspor olacak.

Ligin 14. haftasında 30 puanla zirveden kopmayan İskenderun Belediye Gençlikspor bu hafta deplasmanda Gözcülerspor ile karşılaşacak. Perşembe günü (yarın) oynanacak maç öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden İskenderun Belediyespor takımı bu önemli maça da 3 puan parolası ile hazırlanıyor.

Teknik Direktör Mehmet Kurt, haftayı galibiyetle kapatacaklarına inandıklarını ifade ederek şampiyonluk hedeflerinden vazgeçmek istemediklerini söyledi. Çok koşan ve genç bir takım olduklarına da vurgu yapan İskenderun Belediye Gençlikspor Teknik Direktörü Mehmet Kurt; “Bu yıl çok genç bir kadro oluşturduk. Yetenekli futbolculardan oluşan takımımız her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Bizim için şampiyonluklardan daha önemli olan genç futbolcuları kazanmak. Kulüp olarak da böyle düşünülüyor. O yüzden emin adımlarla hedeflerimize yürüyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda futbol dünyasına yeni isimler katacağız. Çabamız bu yönde!” şeklinde konuştu.

12 takımın yer aldığı Hatay Amatör Küme Süper Liginde ilk üç sırayı alan takımlar play-off maçlarında karşı karşıya gelerek Hatay Şampiyonluğu için kıyasıya yarışacaklar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here