İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den Yen Yıl Mesajı

0
94

“Aydınlık Bir Geleceğe Millet Olarak Emin Adımlarla Yürüyüşümüzü Sürdüreceğiz”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 2019 yılının ülkemiz, milletimiz, İskenderun ve insanlık âlemi için barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesi dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladığı mesajında şunları kaydetti: “Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2018 yılını geride bırakırken, yeni umutlarla 2019 yılına kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bizler de geride bıraktığımız yılda olduğu gibi çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmeleri için, daha güzel bir İskenderun için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki 2019 yılında sürdüreceğimiz birlik ve beraberlik, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara fırsat vermeyecek, her bakımdan daha güzel ve aydınlık bir geleceğe millet olarak emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncülerle 2019 yılının Ülkemiz, milletimiz ve İskenderun’umuz için hayırlı bir yıl olmasını diliyor; yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyorum.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here