İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: “Somalı Kardeşlerimizin Acısını Yüreğimizde Hissediyoruz”

0
88

bld-ziyaret19Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerde, Manisa’nın Soma ilçesindeki bir maden ocağında meydana gelen faciadan dolayı üzüntüler dile getirildi.

bld-ziyaret20

Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Manisa’da ve Soma’da yaşayan halkımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Bu facia hepimizi derinden üzmüştür. Yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Somalı kardeşlerimiz için dua ediyoruz” dedi.

Soma’da maden ocağında meydana gelen faciadan dolayı üzüntülerini dile getirerek, yaşamını yitiren işçilere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen konuklar, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e yeni görevinde başarı dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here