İsdemir Hissedarları Yarın Toplanıyor

0
104

isçeid açıklama (2)İsdemir Dernek Başkanı Bayram Özarslan, İSDEMİR A.Ş’den 2014 Yılı Kar Paylarının derhal alımı ile Hisselerinin borsada işlem görmesinin hızlandırılması için Dernek Yönetimince alınmış karar doğrultusunda yarın saat 17.30’da İskenderun Atatürk Anıt Alanında Hissedarlar Toplantısı yapılacağını duyurdu.

Konu hakkında bir açıklama yapan Özarslan; “Büyük çoğunluğu bölgemizde yaşayan 11.464. Aileye ait Hisselerimizle ilgili 13 yıldır süren Mağduriyetimizde, başta siyasi iktidar olmak üzere tüm bölge milletvekillerimizin büyük sorumluluğu bulunmakta ve bu umursamaz tutumları da hala devam etmektedir. Kendilerini sizler adına kınıyor ve göreve davet ediyoruz. Biz 11.464 Hissedara ait olup da İSDEMİR A.Ş Tarafından 5 Aydır ödenmeyen takriben 35 Milyon TL tutarındaki Kar payımızın ödenmesi ile BORSA İşlemi için SPK’ca beklenen İZAHNAME Dosyasının bitirilerek derhal gönderilmesi amacıyla; Dernek Yönetimimizce alınmış karar doğrultusunda 16.05.2015 Cumartesi saat 17.30’da İskenderun Atatürk Anıt Alanında HİSSEDARLAR Toplantısı (Basın açıklaması) yapılacaktır.

İSDEMİR A.Ş’den 2014 Yılı Kar Payımızın derhal alımı ile Hisselerimizin BORSA’da İşlem görmesinin hızlandırımı için Tüm Hissedar arkadaşların Toplantıya Eş ve Çocuklarıyla birlikte ve varsa evlerindeki T.C. bayrağını alarak katılımları önemle rica olunur” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here