İSÇEİD Yeni Başkanını Arıyor!

0
213

İskenderun Demir Çelik Çalışan ve Emeklileri Derneği Olağan Üstü Kongreye Gidiyor

İskenderun Demir-Çelik Çalışan ve Emekliler Derneği (İSÇEİD) Başkanı Abdurahman Bulut, yaptığı bir basın toplantısı ile olağanüstü kongreye gideceklerini kaydetti. Bulut olağan üstü kongrenin 4 Haziran 2017 Pazar günü gerçekleştirileceğini de söyledi.

İskenderun Demir-Çelik Çalışan ve Emekliler Derneği (İSÇEİD) Derneğinde, Bayram Özarslan’ın ölümü ile başkanlığa Abdurahman Bulut getirilmişti. Bulut geçtiğimiz hafta sonu bir basın toplantısı yaparak, önceki başkan Bayram Özarslan’ın ölümü üzerine kendisinin başkan seçildiğini, dernek üyelerinin talepleri üzerine olağanüstü kongreye gideceklerini belirtti.

Dün de İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden ve kongrenin önümüzdeki aybaşında yapılacağını kamuoyuna duyuran Abdurahman Bulut, açıklamasında tüm dernek üyelerinin kongreye katılmalarını istedi. Bulut; “Önceki dernek başkanımız Bayram Özarslan’ın vefatı nedeniyle, derneğimiz yönetim kurulu 15.05.2017 tarih ve 6 nolu kararı ile 4 Haziran 2017 tarihinde olağanüstü kongre kararı almıştır.

Değerli üyeler ve hissedarlar; hisse tescil davasını açarak, hisselerin adımıza tescilini sağlayan derneğimizce, geriye dönük kar payları ile haksız olduğuna inandığımız sermaye artırımlarından dolayı kayıplarımızın giderilmesi için tekrar dava açılmıştır.

Davanın lehimize sonuçlanmasına katkı amacıyla, tüm üyelerimizin, yapılacak olağanüstü kongreye katılarak, hem davamıza, hem de derneğimize sahip çıkmasını istiyoruz. Bu vesile ile yapılacak sosyal ve kültürel etkinliklere destek vermenizi rica ederiz. Katılımlarınızı bekliyoruz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here