İnşaat Mühendisleri Türk Bina Deprem Yönetmeliği Hakkında Bilgilendirildi

0
93

İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği tarafından “Türk Bina Deprem Yönetmeliği” konusunda seminer düzenledi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun temsilciliği tarafından ‘Türk Bina Deprem yönetmeliği (TBDY 2017 kapsamında dayanıma göre Tasarım için Hesap esasları’ konulu seminer düzenlendi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Halil Şahin Meclis Salonunda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun temsilciliği üyesi Prof. Dr. Yasin Fahjan katıldı ve sinevizyon destekli olarak sunum yaptı.

Seminer öncesi TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli de söz alarak, katılımcıları selamladı ve ‘Türk Bina Deprem yönetmeliğinin önemine vurgu yaptı.

Gerçekleştirilen sminerde söz alan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği Başkanı Selahattin Gündüz ise; “Oda olarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da üyelerimize yönelik bilgilendirme toplantıları ve eğitim seminerleri veriyoruz. Çağımız teknoloji çağı. Bu teknolojiye ve çağa ayak uydurabilmemiz için kendimizi de sürekli yenilememiz gerekiyor. Bu kapsamda üyelerimize yönelik eğitimlere da önem veriyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, ‘Türk Bina Deprem yönetmeliği (TBDY) 2017 kapsamında dayanıma göre, Tasarım için hesap esasları’ konusunda İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun temsilciliği üyesi Prof. Dr. Yasin Fahjan sinevizyon destekli olarak sunum yaptı.

Seminere TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Selahattin Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri,  İTSO yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu ve üyeler katıldılar. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here