İnan ve Aybar Ailelerinin En Mutlu Günü

0
133

Kentimizin tanınmış aileleri İnan ve Aybar ailelerinin evlatları, Uzman Klinik Psikolog Ekin İnan ile Yüksek Mimar Erkan Aybar, İssos Otel’de düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın kıydığı nikahla hayatlarını birleştiren Ekin ile Erkan çiftinin aileleri, yakın arkadaşları ve meslektaşları en mutlu günlerine şahitlik yaptılar.

Başkan Fatih Tosyalı’nın aldığı ‘bir ömür boyu birlikteliğe Evet’ yanıtlarının ardından, gelin ve damadın kalabalık şahit listesine sıra geldi ve tamamının evet yanıtlarıyla genç çift imzaları atıp nikah cüzdanını birlikte havaya kaldırdılar.

Müzeyyen-Cihat İnan ile Nilgün-Ahmet Aybar çiftinin konuklarıyla yakından ilgilendikleri düğün töreni, yaz aylarının sonu, Sonbahar’ın serin atmosferinde gerçekleşti.

Davetlilerin alkışları arasında ilk danslarını yapan Ekin-Erkan Aybar çifti, mutlu ve huzurlu bir geleceğe yelken açarken, aşklarına sadece davetliler değil yıldızlar da şahitlik etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here