İlimizde FETÖ/PDY Operasyonu

0
114

operasyon2FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, 3’ü kadın 10 hâkim ve savcı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla 10 hâkim ve savcı gözaltına alındı. FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, adliyeye sevk edilen 3’ü kadın 10 hâkim ve savcı, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hatay Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda gözaltına alınan 3’ü kadın 10 hâkim ve savcının Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Daha sonra adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 192 hâkim ve savcı hakkında başlattığı ve Hatay Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında; harekete geçen Hatay Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hâkim ve savcıları evlerinde gözaltına almış, 10 hâkim ve savcı, Antakya Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilmişti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here