İkinci Ligde Zirve, Üçüncü Ligde Kümede Kalma Hesapları!

0
109

Spor Toto 2. ve 3. Ligde mücadele eden ilimiz takımlarının bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek olan hakemler belli oldu. İkinci Lig temsilcimiz Hatayspor, bu haftayı Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanında geçirecek. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, sahasında Yomraspor’u, Kırıkhanspor ise Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak. Payasspor ise Tarsus İdman Yurdu deplasmanında puan mücadelesi yapacak.

Payasspor Camiası Kenetlendi

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Payasspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Tarsus İdman Yurdu karşılaşması öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Ali Asım Balkaya nezaretinde sürdürdü. Bu zorlu sınav öncesinde Payassporlu futbolculara moral vermek için destek ziyaretleri gerçekleştirilirken, Amanos Tayfa Taraftar grubu, takımın son antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikram ettiler ve moral verdiler. Payasspor Kulüp Başkanı Recep Yener, bu moral ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, camiada bu mutlu beraberliğin sürmesini diledi ve taraftarların destek ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Hatayspor Kritik Bir Deplasmana Çıkıyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesini sürdüren Hatayspor ise Cumartesi günü (bugün) deplasmanda karşılaşacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını tamamlatarak maçın oynanacağı Bodrum’a gitti. Son maçında Tuzlaspor’u yenerek grupta ikinci sıraya yükselen Bordo-Beyazlı ekip, zorlu Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçından da sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Hataysporlu futbolcular, küme düşme hattında bulunan rakipleri ile kritik bir maça çıkacaklarını belirterek bu maçı kazanacak güçte olduklarını ifade ettiler.

Ligde kötü günler geçiren Üçüncü Lig temsilcilerimiz Erzin Belediyespor ile Kırıkhanspor, haftayı sahalarında geçirecekler. Alt sıralardan kurtulma hedefinde olan Erzin Belediyespor, Erzin İlçe Stadında 11. sıradaki Yomraspor’u konuk edecek. Yine Erzin temsilcisi gibi alt sıralardan uzaklaşmak için çaba sarf eden Kırıkhanspor ise Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak. Erzin ve Kırıkhan temsilcileri galibiyet ve 3 puan için sahaya çıkacak. haftanın programı şöyle olacak: >>>

Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Hatayspor

3 Mart 2018 Cumartesi Saat: 14.30

Bodrum İlçe Stadı

Mustafa Kürşad Filiz, Mücahit Değermenci, Mehmet Can Küçük

Erzin Belediyespor-Yomraspor

4 Mart 2018 Pazar Saat: 14.30

Erzin İlçe Stadı

Levent Balcı, Egemen Savran, Birkan Çanakcıoğlu

Kırıkhanspor-Ergene Velimeşespor

3 Mart 2018 Cumartesi Saat: 14.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Burak Özcan, Vedat Hoşnam, Hüseyin Can

Tarsus İdman Yurdu-Payasspor

4 Mart 2018 Pazar Saat: 14.30

Tarsus İlçe Stadı

Yakup Özhan, Mehmet Kirişçioğlu, Baki Mutlu

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here