İkinci Haftanın Zorlu Mücadeleleri

0
85

spor haberleri3Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimiz, ligin ikinci hafta maçlarında, bu hafta sonu yine zorlu mücadelelere çıkacaklar. 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor, Kastamonuspor 1966 takımını sahasında ağırlayacak. 3. Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor ise Karacabey Birlikspor A.Ş.’yi konuk edecek. Kırıkhanspor, Türk Metal Kırıkkalespor deplasmanında, Payasspor da Düzyurtspor deplasmanında puan arayacak.

İkinci Lig temsilcisi Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, geçtiğimiz hafta aldığı flaş sonucun ardından bugün kendi sahasında taraftarı ile buluşacak. Atatürk Stadında Kastamonuspor’u ağırlayacak olan Hatayspor’un tek hedefi galibiyet. Bordo-Beyazlılar, Kastamonu temsilcisi karşısında alacağı galibiyetle hem 2’de 2 yapmak hem de alacağı galibiyetle taraftarı önünde sevinmek istiyor.

Teknik Direktör Fatih Kavlak idaresinde sıkı bir çalışma programına tabi tutulan Bordo-Beyazlı futbolcuların antrenmanlarda hayli hırslı ve azimli çalışmaları dikkat çekti. Hatayspor’un kendi sahasında oynayacağı ilk maç öncesi tribün bilet fiyatları da belli oldu. Hatayspor yönetim kurulu tarafından belirlenen fiyatlara göre, açık tribünün bilet fiyatı 2 TL olarak belirlenirken, kapalı tribün bilet fiyatı ise 10 TL olarak açıklandı.

Erzin Belediyespor’un Konuğu Karacabey Birlik

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Erzin Belediyespor ise bugün saat 15.30’da Erzin İlçe Stadında oynayacağı Karacabey Birlikspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Fatih Yılmaz nezaretinde dün yaptığı son idmanla tamamladı. Turuncu-Beyazlılar, Davut Dakul Çelik, Arda Darcan ile Bersen Duran’ın yöneteceği karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Üçüncü Ligdeki diğer temsilcilerimiz Kırıkhanspor, Türk Metal Kırıkkalespor deplasmanında puan mücadelesi verecek. Payasspor ise yine deplasmanda Düzyurtspor ile mücadele edecek. Temsilcilerimizin bu haftaki maç programları şöyle olacak: è è

Hatayspor-Kastamonuspor 1966

10 Eylül 2016 Cumartesi Saat: 15.30

Antakya Atatürk Stadı

Ferhan Kestanlıoğlu, Fatih Söyler, Mustafa Han

Erzin Belediyespor-Karacabey Birlikspor A.Ş.

10 Eylül 2016 Cumartesi Saat: 15.30

Erzin İlçe Stadı

Davut Dakul Çelik, Arda Darcan, Bersan Duran

Türk Metal Kırıkkalespor-Kırıkhanspor

10 Eylül 2016 Cumartesi Saat: 16.00

Fikret Karabudak

Sinan Dereci, Mehmet Şengül, Selahattin Altay

Düzyurtspor-Payasspor

10 Eylül 2016 Cumartesi Saat: 15.30

Ahmet Suat Özyazıcı Stadı

Yakup Bakır, Ali Murat Kaya, Mehmet Öcal

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here