İkem’li Yüzücüler Hatay’ı Temsil Edecek

0
136

Türkiye Yüzme Federasyonun 2017 yılı faaliyet programında yer alan “11-12 Yaş Yüzme Gelişim Projesi Bölge Müsabakası” 24-26 Kasım tarihlerinde Gaziantep’te yapılacak.

Geçtiğimiz ay Antakya’da yapılan İl İçi Baraj Geçme Müsabakaları sonucunda, bölge müsabakalarında Hatay ilini temsil etmeye 4 sporcu hak kazanmıştı. İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünde lisanslı olarak yüzen 4 sporcudan 3’ü İkem Kolejinden! Geçen yıl Türkiye finali yüzen Utku Polat, Emir Peköz ve Eylül Arbaç, bu kez bölge yarışmalarında başarılı olmak adına hafta sonu Gaziantep’te kulaç atacaklar. Yüzme alanında son 9 yıldır üst üste başarılar kazanan İkem Koleji Yüzme Takımı, bu yıl da bir hayli iddialı!

Hatay’ı temsil edecek olan dört sporcudan üçünün İkem’li olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel İkem Koleji Kurucu Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz; “Spor alanında yatırımlarımızı ve desteklerimizi sürdürüyoruz. Birçok spor dalında ulusal anlamda başarılarımız da mevcut. Yüzücülerimiz de okul eğitimlerini aksatmadan planlı ve programlı olarak antrenmanlarına devam ediyorlar. Haftanın her günü sabah 05.30’da kalkıp, havuz antrenmanından sonra da okula geliyorlar. Büyük bir özveri ve gayret ile çalışıyorlar. Böyle başarılarını görmek bizleri mutlu ediyor. Bölge yarışmalarında Hatay’ı Temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here