Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

0
131

İskenderun SGK Müdürlüğüne yeni atanan Bilal Er, Elazığlılar Dernek Başkanı Müslüm Gök ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Başkanı Selma Tunç, farklı zamanlarda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

İskenderun SGK Müdürlüğüne yeni atanan Bilal Er’in ziyaretinde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Kamu kurum müdürleri ile sürekli diyalog halindeyiz. Halka hizmet noktasında belediyemizin imkânları ölçüsünde toplumun her kesimine hizmet götürüyoruz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Elazığlılar Dernek Başkanı Müslüm Gök de İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sorunların çözümünde ortak akılın önemine inandıklarını belirterek bu konuda her türlü fikre görüş ve öneriye açık olduklarını ifade etti.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Başkanı Selma Tunç’un ziyaretinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Kadınlarımızın sadece aile hayatında değil sosyal, kültürel, siyasal ve ekonomik hayatta da aktif birer birey olmalarına katkı sağlayan, onların mesleki gelişimlerine yönelik projeler ve aktiviteler gerçekleştirerek kadınlarımızı her alanda teşvik etmeyi amaç edinen KADEM’in yöneticilerini kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here