İkem Spor Kulübü, Anadolu Şampiyonluğu Peşinde

0
70

Yıldız Kızlar Nevşehir’de!

İKEM Koleji Spor Kulübü, okul sporlarındaki başarılarının ardından şimdi de kulüplerarası müsabakalarda başarılarına bir yenisini daha eklemek için uğraşıyor. İkem’li spordular, U-16 Yıldız Kızlar kategorisinde, Nevşehir’de yapılacak olan bölge şampiyonasından Türkiye kulüplerarası yarıfinallere çıkma mücadelesi verecek.

Toplamda 12 bölge birincisinin buluşacağı şampiyonaya katılan iller (takımlar) arasında; Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi, Niğde Telekom, Nevşehir GSGM, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Mersin MBK, Adana Aski, Osmaniye AS. Kadirli Belediyesi, Malatya, Gaziantep GSGM ve KKTC Levent Koleji bulunuyor. İKEM Koleji de bu 11 takım ile Türkiye Kulüplerarası Yarı Finallerine çıkma mücadelesi verecek. Finale kalan iki takım Hatay’da yapılacak olan Türkiye Yarıfinallerine yani Anadolu Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

Konuyla ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapan Takım Koordinatörü Hamit Duman; “İKEM Koleji artık durmadan başarıda başarıya koşuyor. Engel tanımıyoruz ve mutlu sona doğru ilerliyoruz. Hayallerimiz, hedeflerimiz oldu. elde edilen bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here