Gözcüler Belediyespor, Armutluspor ile Golsüz Berabere Kaldı

0
134

2016-2017 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde play-off karşılaşmalarına, Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan maçlarla start verildi. İlk haftanın önemli mücadelesinde, Gözcüler Sahasında yapılan karşılaşmada Gözcüler Belediyespor ile Armutluspor karşı karşıya geldi. İki güçlü rakibin mücadelesi 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşma öncesinde Gözcüler Belediyespor Kulüp Başkanı Adnan Ağır ile Armutluspor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar, birbirlerine başarılar dileyerek centilmenlik örneği sergilediler. İyi yönetim gösteren hakemler de her iki takım taraftarından tam not aldılar. Arsuz Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Birimleri ise geniş güvenlik önlemleri alarak herhangi bir taşkınlığa sebebiyet vermediler.

Reyhanlı, Defne’yi Tek Golle Geçti

Reyhanlı ilçesinde yapılan günün diğer karşılaşmasında ise Reyhanlı Belediyespor, Defne 2013 Sporu 1-0 mağlup etti. Alınan bu sonuçların ardından Reyhanlı Belediyespor 5 puan ile grupta birinci sıraya yerleşti, Armutluspor 4 puan ile ikinci, birer puanları bulunan Gözcüler Belediyespor üçüncü, Defne 2013 Sporda dördüncü sırada yer aldılar.

Bu arada gelecek haftanın programı şöyle olacak: 8 Mart 2017 Çarşamba Saat 16.00 (Çekmece Sahası) Defne 2013 Spor-Gözcüler Belediyespor. 9 Mart 2017 Perşembe Saat 16.00 (Çekmece Sahası) Armutluspor-Reyhanlı Belediyespor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here