İkem Kolejliler Son 16’da!

0
86

Türkiye Şampiyonası Hedefine Bir Adım Daha Yaklaştılar

Özel İkem Koleji, Genç Kızlar Basketbol A Kategorisinde Türkiye Yarı Finallerini de geçerek, adını Türkiye’nin en iyi 16 okul takımı arasına yazdırmayı başardı. İkem’li Genç Kızlar şimdi B Kategorisinde Elazığ’daki turnuva için durmaksızın çalışıyor.

Türkiye Şampiyonası hedefi ile yola çıkan Özel İKEM Koleji, başarılı sonuçlarına bir yenisini daha ekledi. Hedefine emin adımlarla devam eden İkem’li Gençler, İzmir’de düzenlenen Basketbol Genç Kızlar A kategorisinde Türkiye yarıfinallerine Bölge Şampiyonu olarak katıldı. İkem’li,ler, burada kendi grubunda oynadığı karşılaşmaları kazanarak grubundan çıkmayı başardı ve Türkiye’nin en iyi 16 okul takımı arasına girmeyi garantiledi.

Hedeflerinin Türkiye Şampiyonası olduğunu bir kez daha yenileyen Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman; “Türkiye Şampiyonasına katılmak için karşımıza çıkan bütün engelleri aşarak ilerliyoruz. Çok çalışıyoruz ve bunu hak ediyoruz. Zirvenin en üst noktasında olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Genç Kızlar Basketbol A Kategorisinde Türkiye Yarı Finallerini geçerek, adımızı Türkiye’nin en iyi 16 okul takımı arasına yazdırmayı başardık.

Genç Kızlar Basketbol B Kategorisindeki serüvenimizi de 1 Mart 2017 tarihinde Elazığ’da gerçekleşecek olan şampiyonayla sürdüreceğiz. Daha önce de dile getirdiğimiz gibi tüm hazırlığımızı bu sene Türkiye Şampiyonasına çıkabilmek için yaptık. İnşallah bunu başarıp İKEM Koleji olarak bu bölgeye bir ilki hediye etmeyi düşünüyoruz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here