İkem Koleji, Tarih Yazmak İstiyor!

0
98

İkem Koleji Spor Kulübü, Mayıs ayında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Beden Eğitimi Öğretmeni,  Antrenör Hamit Duman, Türkiye’nin en büyük, Avrupa hatta Dünya Şampiyonu olmuş takımlarla beraber anılmanın çok büyük bir başarı olduğunu belirtti. Duman, bu başarıyı perçinlemek adına çok çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Kastamonu’da 10-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacak olan ‘U-16 Yıldız Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası”na Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Çankaya Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Banvit, Bayrampaşa BATİS’ın yanı sıra İkem Koleji Spor Kulübü de katılacak.

Şampiyonada eşleşmeler belirlenirken, İkem Koleji Spor Kulübünün rakibi Çankaya Üniversitesi oldu. Böylesine önemli bir şampiyonada ilimizi temsil edecek olan İkem Kolejliler, Türkiye Şampiyonu olmak ve tarih yazmak için uğraşacak.

Şampiyonaya hazırlıklarıyla ilgili bilgiler veren Antrenör Hamit Duman; “Bu büyük bir başarıdır, büyük bir zaferdir. Hatay Basketbolunda bir devrimdir. Bu sistemli çalışmanın bir ürünüdür. Geçmiş yıllara baktığınızda son sekiz belli isimlerden oluşmaktadır. Ama artık bu değişecektir! Anadolu takımları da bu sistemin içine girecek ve daha yukarılara taşınacaktır.

Türkiye’nin en büyük kulüpler, Avrupa ve hatta Dünya şampiyonu olmuş takımlarla beraber anılmak çok büyük bir başarı ve büyük bir onurdur. Bu başarıyı İkem Koleji yakalamıştır ve daha büyük başarılara imza atacaktır. Okul sporlarında da Türkiye Finallerine yürüyoruz. Kızlarımızın bu başarısının göz ardı edilmemesini umuyor ve tüm mülki amirlerimizin bu başarıyı taçlandırmalarını ümit ediyorum” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here