Defne Belediyesinden Görkemli Açılış ve Coşkulu Bahar Şenliği

0
231

Defne Belediyesi tarafından bakım onarım, düzenleme çalışmaları sona ererek baştan sona yenilenen Harbiye Hidro Havuzu ve Harbiye Atatürk Parkı, 1 Mayıs öncesi görkemli bir açılışla Antakyalıların hizmetine girdi.

Açılışla birlikte, 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebetiyle ‘Bahar Şenliği’ de yapıldı. Açılış ve şenliğe, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Parti Meclis Üyeleri Yıldırım Kaya ve Mevlüt Dudu, Hatay Vali Muavini Hasan Volkan Köksal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, 24. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Hatay milletvekillerinden Refik Eryılmaz ve Hasan Akgöl, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Nihat Matkap, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç, Cumhuriyet Halk Partisi Antakya İlçe Başkanı Hasan Ramiz Parlar, CHP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, CHP Hatay Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu, STK temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Açılış sonrası kısa bir konuşma yapan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman; “Gece gündüz demeden çalışan başta Park Bahçe ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün güzel emekçilerine, ciddi desteklerini aldığımız Büyükşehir Belediyemize, Hatsu’ya ve bu projede emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yaman, Harbiye Atatürk Park ve Hidro Havuzunun, Harbiye’nin turizm ve ekonomisini canlandıracağını ve ziyaretçi sayısını arttıracağını umduğunu kaydetti.

Şenlikte başta Hrisi omak üzere yöresel tatların ikram edilirken, çocuklara da pamuk şeker ve balonlar dağıtıldı. Yerel müzik gruplarının sahne aldığı şenlikte son olarak Kardeş Türküler sahne alarak katılanlara coşku dolu dakikalar yaşattı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here