İkem Koleji, İlk Galibiyetini Aldı

0
195

Bölgemizde bir ilki gerçekleştirerek Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi (KBBL)’nde mücadele etmeye başlayan İKEM Koleji Spor Kulübü, ligdeki ilk galibiyetini aldı. İkem’li genç basketbolcular, ağırladıkları Şanlıurfa DSİ takımını 72-57 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve ilk galibiyetine ulaştı.

İKEM Koleji Kız Basketbol Takımı, Kadınlar Basketbol Bölgesel Liginde verdiği ikinci mücadelesinde sahasında Şanlıurfa DSİ ile karşılaştı. Bu zorlu mücadeleden 72-57 gibi farklı bir skorla galip ayrılmayı başaran genç basketbolcular, elde edilen galibiyetin mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

İKEM Koleji Spor Kulübü ile Şanlıurfa DSİ karşılaşması Cuma günü İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda kalabalık bir basketbol sever grubu önünde oynandı. Rakibi karşısında 72 sayı bulan İkem Kolejliler, maçı 15 sayı farkla kazanarak galibiyete ulaştılar.

İKEM Koleji Spor Kulübü, ligin ilk maçında deplasmanda Mersin Toroslar Belediye ile Mersin 7.Bölge Spor Salonunda karşılaşmış, o tarihi maçı 66-61 yenik kapatmıştı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here