İkem Koleji Bölgesel Lig’de!

0
116

Özel İkem Koleji Kızlar Basketbol Takımı, Genç Kızlar Basketbol B Kategorisinde, Elazığ’da yapılan bölge şampiyonasında 4’cü Bölge birincisi olarak, Türkiye Şampiyonası yolunda deplasmanlı bölgesel lige katılmaya hak kazandı.

Elazığ’da yapılan mücadelelerde, kendi grubunda Van Spor Lisesi, Diyarbakır Doğa Koleji ve Malatya Spor Liseleriyle karşılaşan İkem Koleji Basketbol takımı, bir kez daha Hatay’ın gururu oldu ve 4’cü Bölge birinciliğini elde etti. Hedefinde Türkiye Şampiyonası olan İkem Koleji, bu yolda bir adım daha atarak, deplasmanlı bölgesel lige katılmaya hak kazandı.

Elde edilen başarıyla ilgili olarak konuşan Beden Eğitimi Öğretmeni ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman; “İkem Koleji olarak ilkleri yapmaya devam ediyoruz. Hedef Türkiye Şampiyonası ve bu yolda bir engeli daha aştık. Kulüplerde de şampiyonluğu bulunun İKEM Koleji Spor Kulübü Salı günü Nevşehir’de oynanacak olan U-16 Yıldız Kızlar Bölge Şampiyonasına aynı takımla katılacak. Bu vesileyle takımımız daha çok maç oynayıp tecrübesini arttıracak ve daha üst turlara çıkabilmek için avantaj sağlayacak.

Bu başarılarımızda bizi her daim destekleyen, bizi bir an bile yalnız bırakmayan Okul Kurucumuz Sayın Levent Hakkı Yılmaz’a ve genel müdürümüz ile okul müdürlerimiz, kulüp başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here