İkem 2. Geleneksel Seramik ve Resim Sergisi İskenderunlularla Buluştu

0
301

ikem koleji39İkem Kolejinin gerçekleştirmiş olduğu Seramik ve Resim Sergisi, İkem Koleji idarecileri ve görsel sanatlar öğretmeni ve davetliler topluluğu eşliğinde açıldı. 21-24 Mayıs’ta Prime Mall Sergi Salonunda gezilebilecek olan sergi İkem Koleji öğrencilerinin piyano ve keman eşliğinde verdikleri mini bir konserle açıldı.

İkem Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Esra Salkın ve öğrencilerinin, Kolejin sanat atölyesinde yıl boyunca yaptıkları 300 tuval, doğa-uzay ve bilim seramik çalışmaları, soyut pano, seramik ve buz heykellerinden oluşan çalışmalarını kapsayan sergi 24 Mayıs Cumartesi gününe kadar gezilebilecek.

ikem koleji40

Sergi ile ilgili bir açıklamada bulunan İkem Koleji görsel sanatlar öğretmeni Esra Salkın; “2013-2014 Eğitim ve Öğretim döneminde öğrencilerimizin farkındalık yaratmaları adına sanatsal çalışmalara el attık. Sergimizdeki eserlerde sanatçıların yaşamlarından ve eserlerinden izlenimler bulunmaktadır. Öğrencilerimiz birer heykeltıraş, ressam disipliniyle çalışmalarını gerçekleştirdiler” dedi.

ikem koleji41

Öğrencilerin, İkem Koleji tarafından okul içerisinde yapılan sanat atölyesinde çalışmalarını yaptıklarını söyleyen Salkın; “Atölyemizde 5 yaştan itibaren Lise 10. sınıfa kadar sanat eğitimini ferdi çalışarak sunmaktayız” dedi. Son olarak bu imkânları kendilerine sunan İkem Koleji kurucularına ve yönetimine teşekkür eden Salkın, en büyük hedeflerinin sanatı içselleştiren gençler yetiştirmek olduğunu söyleyerek İskenderunluları Primemall Alışveriş Merkezi Sergi Salonuna davet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here