İHH’nın Okuttuğu Yetim Öğrenciler İTSO’yu Ziyaret Etti

0
77

itso-yetim öğrencilerİnsani Yardım Vakfı İHH’nın destekleri ile yurt dışından gelerek Türkiye’de okuyan yetim öğrenciler İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular. “Her sınıfa bir yetim kardeş” projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren İHH, Yetim projesi kapsamında dünyanın değişik ülkelerindeki yetimlere sahip çıkıyor.

İHH İskenderun’daki değişik okullarda da yetim çocuklara kardeş olan öğrenciler ile projeye destek veriyorlar. İHH İstanbul ve İskenderun yönetimi ile Daçe ve Endonezya’dan gelen öğrenciler İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine de nezaket ziyaretinde bulundular. İHH Eğitim sorumlusu Ayşe Müzeyyen Taşçı, Daçe’den Türkiye’ye gelen ve İstanbul’da üniversite okuyan Yuni Sani Vildan Nun ve diğer öğrenciler Türkiye’de kendilerine sahip çıktıklarını ve Türk insanının çok misafirperver ve yardımsever olduğunu ifade ettiler.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İHH’nın yetim çocuklara sahip çıkarak, onları okutmaları gerçekten çok önemli.  Türkiye’de eğitim ve öğretimine devam eden bu kardeşlerimize imkanlar ölçüsünde destek verilmesi gerektiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz yurt dışından gelen öğrencilere birer çeyrek altın hediye ederken, İHH Yönetimi de günün anısına İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a plaket hediye ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here