İGC’den Cumhurbaşkanlığı İletişim Dairesi Adana Bölge Müdürüne Ziyaret

0
21

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğüne yeni atanan Ali İmran Turgut’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı tarafından Adana Bölge Müdürlüğüne atanmasının hemen arından yeni görevini kutlamak ve tanışmak amacıyla ziyaret gerçekleştiren İGC yönetimini oldukça samimi bir şekilde karşılayan Ali İmran Turgut ile bölge ve yeni gelişmeler hakkında önemli konuların sohbeti gerçekleştirildi.

Ziyarette konuşan İGC Başkanı Diyap Atar; “Göreve başlamanız nedeniyle sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olarak, doğru ve kaliteli bilgiyi toplumla paylaşmanın gayreti içerisinde çalışıyoruz. İletişim Bölge Müdürlüğü olarak da sizlerin tecrübeleriniz ve fikirlerinizden faydalanmak bölgemizin kalkınmasına ve halkımızın doğru bilgiyi almasına önemli ölçüde katkı olacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Dairesi Adana Bölge Müdürü Ali İmran Turgut ise; “İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin yaptığı bu ziyareti çok önemsiyorum. Artık bizlerde tüm gücümüz ve ekiplerimizle sahada olacağız. Basın mensubu arkadaşlarımızın yanında onlara destek olacağız. Bölgemizde ciddi çalışmaları yapmayı düşünüyoruz. Hızlı ve doğru bilgi akışının sağlanmasına hep birlikte katkı sağlarız” diye konuştu.

Yapılan bu ziyarette Protokol Müdürü, Fransızca Mütercim Tercüman Öner Bozkurt da hazır bulundu. Yapılan ziyaret sonrasında ise hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here