İGC’de 50’ci Yıl Gururu!

0
65

igc açıklama3Türkiye’nin en köklü gazeteci cemiyetlerinden olan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) kuruluşunun 50’ci yılını gururla kutluyor. İGC’nin Türk Basın Tarihinin mihenk taşlarından biri olduğuna işaret eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, 50’ci yıl münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınladı ve cemiyetin 50 yıllık tarihiyle onurlu duruşunu sürdürdüğünü vurguladı. Yönetim kurulu olarak düzenlenmesi düşünülen kutlama gecesinin ise Reyhanlı’da yaşanan acı olayların ardından iptal edildiği belirtildi. Açıklamada aynen şu ifadelere yer verildi;

Bu Gurur Tüm İskenderun’un

“Türkiye’nin en köklü gazeteci cemiyetlerinden biri olmanın gururunu 50’inci yılımızda tüm İskenderunlularla paylaşıyoruz. Yarım asırlık süre içinde Anadolu Basını’nın 50 yılını bünyesinde yaşayan ve yaşatan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Türk Basın Tarihi’nin mihenk taşlarından biri olmuştur.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti; İskenderun Basını’nın, Türkiye genelindeki başarılarına ve Anadolu Basını’nın gelişmesine ışık tutan 50 yıllık tarihiyle, onurlu duruşunu sürdürmektedir. Cemiyetin kuruluşuna imza atan ve geçmiş dönemde görev yapan tüm başkan, yöneticiler ile basın mensubu arkadaşlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz.

Arkadaşlarımızı 50’nci Yılımızda Gönülden Kutluyoruz

Bugün; Türkiye’nin en güzel Basın Merkezi ile İskenderun’un gururu olan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni nice başarılı yıllara taşıyacağımıza söz verirken, bütün basın mensubu arkadaşlarımızı da 50’nci yılımızda gönülden kutluyoruz.

Daha önce; yönetim kurulu olarak düzenlemeyi düşündüğümüz kutlama gecesini, Reyhanlı’daki hain patlamalar ve hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız nedeniyle millet olarak yaşadığımız acı nedeniyle iptal ettiğimizi de ifade etmek istiyoruz.”

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here