İDÇspor’un İkizleri Beğenildi

0
450

Antalya’da gerçekleştirilen Türk Milli Takımı U-19  Bölge Karmaları etkinliğinde yer alan İDÇspor’un ikiz futbolcuları Hamza ve Ömer Gür, milli takım seçmelerinde oynadıkları futbolla beğeni kazandılar. Hamza ve Ömer, ikiz olmaları özelliği ile de diğer futbolculardan ayrıca dikkat çekmeyi başardılar.

İskenderun Demir Çelikspor’un ikizleri Hamza ve Ömer Gür, U-19 Milli takımı seçmelerini başarılı performansları ile tamamladılar.  Nisan 1994 Ürdün doğumlu olan ikiz Gür kardeşler, Spor Toto 2. Lig temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor’da bu yıl profesyonel olarak forma giymeye başladılar.

Ömer Gür sağ açık, Hamza Gür ise ön libero pozisyonunda görev yaparken, bu ikiliye, ileride Türk Futboluna faydalı olacaklarına inanan İskenderun Demir Çelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül’ün talimatları doğrultusunda geçen yıl  profesyonel imza attırılmıştı. Hamza ve Ömer Gür ikizlerinin oynadığı futbol taraftarlar tarafından da takdirle karşılanmış ve bu performansları sonunda milli takım seçmelerine davet edilmişlerdi.

İskenderun Demir Çelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül; “Son 5 yıl içerisinde alt yapıya verdiğimiz önemin meyvesini yavaş-yavaş almaya başladık. Geçen yıl Sezon başında profesyonel kulübümüze imza attırdığımız Hamza ve Ömer Gür’ün Milli Takım seçmelerine katılmaları bizleri gururlandırılmıştır. İDÇspor olarak bundan sonrada alt yapıya daha da fazla önem vereceğiz. Bundan sonra da Türk Milli Takımının çeşitli branşlarına  daha  fazla sporcu gönderme arzusundayız” dedi.

Ömer Gür, 2012-2013 sezonunda Spor Toto 2. Lig’de 13 maç, A2 Ligi’nde 12 maç, Ziraat Türkiye  Kupasında da 1 karşılaşmada oynarken, Hamza Gür ise Spor Toto 2. Lig’de 13, A2 Ligi’nde 7, Ziraat Türkiye Kupasında da 1 maçta forma giydi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here