Korhan; “Tekvando Sporu Bodrum Katından Çıkmıştır!”

0
306

Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübünde 200 sporcunun katılımı ile 2013 yılının 1. Dilim kuşak terfi sınavı gerçekleştirildi.

Belen Belediyesi Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü 2013 yılının 1. Dilim kuşak terfi sınavını 200 sporcunun katılımı ile gerçekleştirdi. Sporcular kadar velilerin de ilgisini çeken kuşak terfi sınavında, veliler çocuklarını görebilmek için adeta bir birileri ile yarıştı.

Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübünün bu yılki ilk kuşak terfi sınavı gerçekleştirildi. Sınavın komisyon başkanlığını, Belen Belediyesi Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Antrenörü olan Mehmet Korhan, yardımcılıklarını ise Hulusi Kayış, Yunus Kuruçay ve Esabil Kılınç yaptılar.

Antrenör Mehmet Korhan sınav öncesi yaptığı açıklamada, özellikle 2012 Londra Olimpiyatlarında ülke olarak aldığımız başarılardan sonra Türkiye genelinde olduğu gibi İskenderun’da da Tekvando sporuna ilginin arttığına işaret ederek; “Bu ilgiye karşılık verebilmemiz için de gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kadromuzu ona göre kurup tesislerimizi bu talebe karşılık verebilecek büyüklükte kurmaktayız. Artık Tekvando sporundan söz edildiği i zaman bodrum katlarda yapılan bir spor branşı değil, modern tesislerde ve sadece çocukların değil her kesimin ve her yaşta kişilerin Tekvando sporunu yapacak ortamların olduğu döneme gelinmiştir” dedi.

Ötre yandan, 400 metre kare büyüklüğünde olan Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü, sporculara ve velilere yetmeyince, velilerin koridorlara çıkmak mecburiyetinde kalmaları sınava olan ilginin bir göstergesi oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here