İDÇspor Taraftarını Yine Üzdü!

0
55

idçspor sezon (34)Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Serhad Ürkmez***, Oktay Önge***, Vedat Fatih Akbulut***

İskenderun Demir Çelikspor: Ceyhun**, Oğuzhan**,  Onur**, Halil İbrahim**, Mustafa Soytaş* (Dk.68 Mustafa Serkan*), Hamza**, Mert** (Dk.66 Samet**), Eren**, Ömür**, İbrahim Eren** (Dk.76 Salih*), Deniz**

Yeni Malatyaspor: Vedat***, Gökhan**, Yılmaz***, Ömer***, Halil*** (Dk.80 Emre*), Okan***, Eren***, Erdal***, Ramazan** (Dk.46 Mahmut**), Mustafa Cevahir***, Mehmet Türkmehmet*** (Dk.87 Emrah Ekmekçi*)

Gol: Dk.56 Mehmet Türkmehmet (Yeni Malatyaspor)

Sarı Kartlar: Gökhan (Yeni Malatyaspor), Mustafa Soytaş, Hamza, Halil İbrahim (İskenderun Demir Çelikspor)

İskenderun Demir Çelikspor, hafta içi mesaisinde İskenderun 5 Temmuz Stadında Yeni Malatyaspor’u ağırladı. İDÇspor Malatya ekibine 56. dakikada kalesinde gördüğü tek golle boyun eğdi.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü bir şekilde başladı. Karşılaşmanın ilk tehlikeli pozisyonu konuk ekipten geldi. 17. dakikada Ramazan, kullandığı serbest vuruşunda topu ceza alanı içerisine gönderdi. Topu iyi takip eden Okan’ın güzel kafa vuruşu üst direkte patladı.

İskenderun Demir Çelikspor’da etkili olduğu dakikalarda pozisyon buldu ancak gole ulaşamadı. 21. dakikada ceza alanı içerisine gönderilen topa iyi yükselen Mert iyi de bir kafa şutu çıkardı. Köşeye gönderdiği topa, kaleci uzandı aldı.

Rakip kaleye biraz daha yüklenen İDÇspor yine bir golden oldu. 22. dakikada kaleyi karşıdan gören bir pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalan İskenderun Demir Çelikspor’lu Eren’in şutunu kaleci son anda kornere çeldi. İlk yarıda gol olmayınca karşılaşma 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda oyuna daha istekli ve arzulu başlayan konuk ekip, karşılaşmanın 56. dakikasında öne geçti. Kazanılan korner atışında Mehmet Türkmehmet, topu direk kaleye göndererek takımı 1-0 öne geçirdi. İDÇspor, golden sonra skoru eşitlemek adına rakip kalede etkili olmak istese de bunu başaramayınca sahadan mağlup ayrıldı. Tek gole boyun eğen İskenderun Demir Çelikspor, taraftarını kendi sahasında bir kez daha üzdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here